Så gøy å komme igang!

Da har jeg startet, sånn litt uoffisielt, da det er fortsatt rom vi pusser opp i kjelleren.

Drømmen min om å kunne jobbe mer hjemmefra er i allefall ett skritt nærmere.

MEDIPULS var det mannen min som kom på idéen til, og det skal symbolisere det medisinske aspektet samt pulsene både til helse, og til trykkbølgeapparatet og vi har også tenkt at navnet var fint da det symboliserer det viktigste for et levende menneske, nemlig pulsen.

Vi i MEDIPULS (Farid Berrahou, daglig leder og meg Birgitta Skavoll Berrahou, behandler) er stolte av å kunne presentere MEDIPULS med spesialitet innen trykkbølgebehandling. Vi har det nyeste apparatet til STORZ MASTERPULS 100 som har radierende trykkbølger.

Hva er egentlig trykkbølgebehandling?

På fagspråket brukes ESWT (Extracorporal Shockwave Therapy), og har vært i bruk siden 1970 tallet. Dette var den fokuserende trykkbølgebehandling som man benyttet til å behandle nyrestein og gallestein.

Den radierende som jeg har, kom på markedet på 2000 tallet, og det er den de fleste tenker på med trykkbølgebehandling i dag. Det som er velkjent er at forskere enes om gode resultater ved bruk av trykkbølger. Spesielt gode effekter har man hatt på senebetennelser (særlig ved plantarfacitt, akilestendinitt, jumpers knee, trochanter tendinopati, tennis og golfalbue, og ved skulderbetennelser, i tillegg til triggerpunkter, og ømme, kroniske smertetilstander kan det ha effekt.

Trykkbølgebehandling kjennes ut som litt stikking eller «hamring» på det betente området. Det er imidlertidig helt ufarlig, og smerten ophører med en gang jeg tar apparatet fra området. Det er imidlertid viktig for å kunne starte en tilhelingsprosess, at man når til det vevet som har fått en uhensiktsmessig struktur, med bl.a. adheranser (sammenklebringer) og som har vært skadet over kort eller lengre tid.

Oppsøk meg gjerne også i akuttfasen, da vi kan jobbe med vevet som er blitt akutt sykt. Selv om det også har gode prognoser ved kroniske plager, er det bedre å få bukt med problemet så tidlig som mulig.

Mere spørsmål? Bare send mail til info@medipuls.no

Da er jeg igang på ordentlig!

I dag har pappa filmet og tatt bilder av praksisen, og jeg er så takknemlig og heldig av å ha en «proff» fotograf/ filmer i familien.

Jeg ønsker å gi alle mine pasienter en så helhetlig behandling som mulig!

Velkommen til MEDIPULS !

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s