Design a site like this with WordPress.com
Sett i gang

Hvordan jeg jobber i MEDIPULS?

Hele mennesket er viktig for meg som lege i MEDIPULS. Jeg behandler ikke bare et punkt, men ofte hele mennesket. Når det gjelder behandlingsforløp er dette svært individtilpasset. Noen trenger bare 3 behandlinger, mens andre trenger flere behandlinger. Målsettingen min er alltid at alle skal bli bedre av behandling hos meg. Allerhelst ønsker jeg de helt friske, slik at jeg ikke «ser dem igjen» 😉
Men som lege og fysioterapeut vet jeg at det er mange som sliter med kroniske vondter, både i muskler og skjelett. Derfor tenker jeg ofte høyt MED pasienten. Sånn at vi kommer frem til gode løsninger for hver enkelt.
Av den grunn er det heller ikke lett å si hva en behandling koster da alt er skreddersydd. Men ved nettopp å gjøre det, kommer man lettere til målet også.
Har du vondt i muskler, har du slitasje, har du senebetennelser, artrose eller nervestråling kan trykkbølgebehandling være et veldig godt alternativ for deg.
Jeg gleder meg til å hjelpe deg- på veien til å bli helt frisk!

Så gøy å komme igang!

Da har jeg startet, sånn litt uoffisielt, da det er fortsatt rom vi pusser opp i kjelleren.

Drømmen min om å kunne jobbe mer hjemmefra er i allefall ett skritt nærmere.

MEDIPULS var det mannen min som kom på idéen til, og det skal symbolisere det medisinske aspektet samt pulsene både til helse, og til trykkbølgeapparatet og vi har også tenkt at navnet var fint da det symboliserer det viktigste for et levende menneske, nemlig pulsen.

Vi i MEDIPULS (Farid Berrahou, daglig leder og meg Birgitta Skavoll Berrahou, behandler) er stolte av å kunne presentere MEDIPULS med spesialitet innen trykkbølgebehandling. Vi har det nyeste apparatet til STORZ MASTERPULS 100 som har radierende trykkbølger.

Hva er egentlig trykkbølgebehandling?

På fagspråket brukes ESWT (Extracorporal Shockwave Therapy), og har vært i bruk siden 1970 tallet. Dette var den fokuserende trykkbølgebehandling som man benyttet til å behandle nyrestein og gallestein.

Den radierende som jeg har, kom på markedet på 2000 tallet, og det er den de fleste tenker på med trykkbølgebehandling i dag. Det som er velkjent er at forskere enes om gode resultater ved bruk av trykkbølger. Spesielt gode effekter har man hatt på senebetennelser (særlig ved plantarfacitt, akilestendinitt, jumpers knee, trochanter tendinopati, tennis og golfalbue, og ved skulderbetennelser, i tillegg til triggerpunkter, og ømme, kroniske smertetilstander kan det ha effekt.

Trykkbølgebehandling kjennes ut som litt stikking eller «hamring» på det betente området. Det er imidlertidig helt ufarlig, og smerten ophører med en gang jeg tar apparatet fra området. Det er imidlertid viktig for å kunne starte en tilhelingsprosess, at man når til det vevet som har fått en uhensiktsmessig struktur, med bl.a. adheranser (sammenklebringer) og som har vært skadet over kort eller lengre tid.

Oppsøk meg gjerne også i akuttfasen, da vi kan jobbe med vevet som er blitt akutt sykt. Selv om det også har gode prognoser ved kroniske plager, er det bedre å få bukt med problemet så tidlig som mulig.

Mere spørsmål? Bare send mail til info@medipuls.no

Da er jeg igang på ordentlig!

I dag har pappa filmet og tatt bilder av praksisen, og jeg er så takknemlig og heldig av å ha en «proff» fotograf/ filmer i familien.

Jeg ønsker å gi alle mine pasienter en så helhetlig behandling som mulig!

Velkommen til MEDIPULS !

MEDIPULS

Lege/ Fysioterapeut/ Trykkbølgebehandler

Discover WordPress

A daily selection of the best content published on WordPress, collected for you by humans who love to read.

The Atavist Magazine

Lege/ Fysioterapeut/ Trykkbølgebehandler

Longreads

The best longform stories on the web

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.